Rólam

Pszichológus vagyok, munka-és szervezetpszichológia mesterszakos végzettséggel. Az elmúlt nyolc évben bejártam a HR legtöbb területét. Voltam recruiter, HR Business partner és HR vezető. Voltam döntések alárendeltje és volt, mikor nekem kellett nehéz döntéseket hoznom emberekről és csapatokról. Megéltem céges és személyes válságokat és őrült iramú, lenyűgöző léptékű bővülést is.

Cs. Lőrincz Zsuzsánna

Számomra a HR a pszichológia legizgalmasabb és legmozgalmasabb területe. Állandó egyensúlyozást jelent a munkavállaló és munkáltató között, a személyes történetek és értékek összeillesztését.

Csapatban gondolkodom, csapatot építek, nézőpontokat formálok és nézőpontok között közvetítek.

A munkám során több kiemelkedő szakemberrel dolgoztam együtt, akikkel egymás munkáját támogatjuk a projektek kivitelezése során.

Hiszek a szakmai kompetenciák megfeleltetésén túl a személyiségalapú csapatba illesztés fontosságában. Ezért ProfileXT® (PXT) személyiségteszt-alapú toborzást és kiválasztást végzünk olyan cégek számára és olyan álláskeresők bevonásával, akik időtálló kapcsolatokat, csapatokat és karriert akarnak építeni.

Cs. Lőrincz Zsuzsánna